Informacije o znakih za izhod v sili ali prvo pomoč

Pripravljeni za skrajne situacije

Vidimo jih v vsaki kinodvorani: belo-zeleni znaki s piktogramom za zasilni izhod. Ker nevarnost lahko nastopi vedno in povsod, je zelo pomembno, da so znaki za izhod v sili in evakuacijske poti razumljivi in dobro vidni. Znaki nas morajo dobro informirati, na primer, kje je zasilni izhod ali telefon za pomoč v sili. Ti znaki lahko rešujejo življenja.

Etikete resevanje resilni obroc uporaba
Etikete resevalni znaki izhod v sili uporaba

Znaki za reševanje za varnejše okolje

V vsakem podjetju in vseh poslovnih objektih morajo biti vsi zasilni izhodi in omarice prve pomoči označeni z zakonsko predpisanimi znaki. Znaki s piktogrami se najpogosteje uporabljajo za označevanje prve pomoči (na primer: kraj, kjer se nahaja zasilni telefon, defibrilator ali zdravnik) in reševalnih pripomočkov (na primer: nosila ali zasilna tuš kabina). Evakuacijske poti in zasilni izhodi morajo biti jasno označeni s posebnimi znaki s piktogrami, zato da jih v primeru nesreče razumejo tudi tujci. Znaki s piktogrami so odlični ravno zato, ker so mednarodno prepoznavni in razumljivi brez napisov. Znaki so beli na zeleni polagi in z belim robom.

Etikete resevalni znaki zbirno mesto uporaba

Povsem enostavno do večje varnosti

Poskrbite, da bo v vašem podjetju poskrbljeno za čim večjo varnost, ki je v skladu s predpisi. Uporabite naš brezplačen program Design & Print. Tukaj boste našli predloge za vse reševalne znake, s katerimi lahko označite izhod v sili, evakuacijski načrt ali pot, mesto prve pomoči ali znake s piktogrami, ki označujejo reševalna sredstva. Med brezplačnimi predlogami izberite želeni design, ki ga potrebujete za označevanje na primer zasilnega izhoda, nastavite primerno postavitev piktograma in ga natisnite. V naši ponudbi etiket pa lahko izbirate med posebnimi etiketami iz trpežnih materialov v formatu A4, na primer: med etiketami, zelo odpornimi proti vremenskim vplivom, ali izjemno odpornimi poliestrskimi etiketami. Z našim programom in etiketami enostavno naredite znake za označevanje zasilnih izhodov ali prve pomoči, ki so v skladu s predpisi.

NASVETI za tiskanje znakov in dodatne informacije

Tukaj vam predstavljamo pregled etiket, ki so primerne za izdelavo obvestil in znakov in večje število brezplačnih predlog za lažje oblikovanje.

Sorodne ideje:
Etikete Znaki