Etikete na formatu A4, A5

Natisljive etikete

Potrebujete manjše število etiket? Izkoristite možnost, ki jo nudi Avery Zweckform s svojo ponudbo etiket na formatu A5. Če potrebujete več etiket, potem uporabite etikete na formatu A4. Ne glede na to, katero možnost izberete, pri vseh formatih vam zagotavljamo tiskanje brez težav!

Etikete natisnjene listi pregled uporaba

Male in velike
Etikete za tiskalnike na listih formata A4 in A5

Ali niste pristaš ročnega pisanja in se zato raje obrnete na tiskarne, kjer vam natisnejo etikete? Morda zato, ker menite, da je tiskanje etiket prezahtevno? Od danes naprej boste lahko prihranili dragoceni čas in denar, saj vam predstavljamo etikete Avery Zweckform, ki jih lahko natisnete kar sami. Kdor išče samolepljive etikete, jih bo zagotovo našel pri Avery Zweckform v vseh velikostih, različnih formatih in barvah. Za vsakega se bo našlo kaj.

Standardni format etiket na listih formata A4 vam ponuja možnost brezhibnega in enostavnega tiskanja etiket na vseh standardnih tiskalnikih. Za vse, ki potrebujete le majhno količino etiket, pa so primerne etikete na listih formata A5. Etikete na listih formata A4 in A5 omogočajo hitro in enostavno tiskanje brez zatikanja. Etikete pa imajo tudi dober oprijem, napis na njih se ne razmaže.