Etikete za pisma in pakete

Za varno dostavo vaših pošiljk

Zagotavljamo vam, da boste pri nas našli etikete za pisma, velike ovojnice, poštne tulce in pakete, ki vas bodo prepričale s svojo kvaliteto. Nalepke za pisma so prilagojene vašim potrebam, zato so na voljo v različnih velikostih in oblikah. Če želite, da vse poteka še hitreje in enostavneje, pa lahko porto za vaša pisma, pakete in pošiljke na spletu oblikujete in natisnete kar sami. Pošiljanje ni bilo nikoli enostavnejše!

Etikete  univerzalne  pregled  2  uporaba

Na pošto!
Etikete za pisma in pakete

Pošiljate pisma in pakete v majhnih ali velikih količinah? Vaša poštna pošiljka, pa naj bo mala, velika, okrogla ali oglata, mora nujno prispeti na pravi naslov? Potem zagotovo veste, kako pomembno je, da je naslov na etiketi čitljivo in vidno napisan. Z našimi Avery Zweckform etiketami boste bili več kot zadovoljni! Ne ponujamo vam zgolj vrhunske kvalitete naših produktov, vendar tudi brezplačno podporo pri oblikovanju vaših nalepk za naslove. Etikete lahko oblikujete na spletu in jih prilagodite svojim potrebam. Ne glede na to, kakšno etiketo boste oblikovali, v naši ponudbi boste našli ustrezno velikost in obliko.

Natisnite vaše nalepke in uporabite vaš računalnik. Tiskanje vseh vrst etiket zagotovljeno poteka brez težav, kar potrjuje certifikat TÜV SÜD. Etikete so samolepljive in zaradi QuickPEEL tehnologije jih boste od podlage odlepili in nalepili na pisma popolnoma enostavno.

Avery Zweckform etikete lahko najdete v naših prodajalnah ali jih enostavno naročite preko spleta.