Odstranljive etikete

Preprosta odstranitev brez sledu

Nekatere stvari se nikoli spremenijo - druge pa. Za lažje sledenje spremembam vam ponujamo odstranljive etikete, ki so ustrezna rešitev za vse vaše potrebe. Avery Zweckform odstranljive etikete imajo dober oprijem na različnih podlagah, hkrati pa so lahko odstranljive in ne puščajo sledi lepila. Odlične so za začasno označevanje, kot je na primer označevanje cen ali podatkov o skladiščenju.

Etikete_inventar_mocno_lepilo_1_del

Odstranljive etikete?
Seveda! Oblikujete jih lahko kar sami

Napačna oznaka, nova cena ali pa je nalepka na napačnem mestu? Včasih se nam zgodi, da moramo uporabiti novo etiketo ali pa staro etiketo nalepiti na drugo mesto. Z odstranljivimi etiketami za označevanje je to mogoče. Vendar, ali imajo odlepljive etikete dober oprijem in kako dolgo se obdržijo? Nič ne pomaga dejstvo, da je nalepka odstranljiva, če se tako ali tako ne obdrži na podlagi. Avery Zweckform odstranljive etikete so odlična rešitev za vaše težave, kajti imajo močan oprijem, so obstojne in trpežne, prav tako pa jih je zlahka odstraniti brez vidnih ostankov.

Naj vas prepričamo z naslednjim argumentom: tiskanje in oblikovanje Avery Zweckform etiket, vodilnih na trgu, je zelo enostavno. Avery Zweckform vam namreč ponuja brezplačno programsko opremo, s pomočjo katere boste le v nekaj korakih imeli vrhunsko oblikovane in natisnjene etikete. In kar je najboljše, programske opreme  Avery Design & Print ni potrebno kupiti, saj je popolnoma brezplačna in dostopna na spletu.