Avery® Design & Print

Brezplačen program za oblikovanje in tiskanje na naše proizvode

Na voljo sta dve izvedbi programa Avery Design & Print: z internetno povezavo in brez internetne povezave. Program lahko uporabljate doma, v pisarni ali na poti. Primeren je za PC, Mac in tablice. Program nudi prazne predloge, kakor tudi predoblikovane predloge večine Avery Zweckform proizvodov: etiket, vizitk, kartonskih predlog in letakov. Enostavno in hitro do odličnega rezultata! Za čim boljši rezultat tiskanja priporočamo uporabo izključno Avery Zweckform proizvodov.

i1

Naš brezplačen program za oblikovanje in tiskanje etiket, vizitk in drugih proizvodov nudi:

Oblikujte besedilo

Izbirate lahko med enostavnim, krožnim ali ovalnem izpisu besedila. Besedilo lahko poljubno oblikujete.

Oblike, slike in logotipi

Možnost uvoza različnih grafičnih datotek (jpg, png..), kakor tudi datotek, shranjenih s programom Design Pro (*.zdl) in nadaljnje delo z njimi. Možnost uskladitve barve na slikah in fotografijah ter določitev prosojnosti. Enostavno določanje vrstnega reda objektov na predlogi.

Predloge

Za vse, ki si želite svoje delo olajšati in potrebujete dober namig, smo pripravili več kot 1000 oblikovanih predlog. Seveda pa so za vse proizvode, na katere lahko tiskate, na voljo tudi neoblikovane, prazne predloge kot osnova za vaše oblikovanje.

Shranjevanje

Vaše slike in fotografije lahko shranite v vašem Avery® Design & Print računu in jih kasneje uporabite pri izdelavi svojega projekta. Projekte lahko na enostaven način prenesete na novo predlogo, jih tam spremenite in shranite kot nov projekt.

Tiskanje

Zaradi že pripravljenih predlog je tiskanje na etikete, vizitke in druge proizvode zelo precizno in enostavno.

Uvoz podatkov in črtne kode

Program omogoča enostaven uvoz Excel datotek z različnimi podatki (naslovi). Kreirate lahko več različnih tipov črtnih kod, QR kode in serijske številke.

Pregled: brezplačne predloge in program za tiskanje

Tiskajte na Avery Zweckform proizvode - hitro in enostavno