15942 office home naslovna banner

Moj dom je moja pisarna

Delo od doma postaja standard

Vse več podjetij svojim zaposlenim nudi možnost rednega dela od doma in tako domače pisarne postajajo standard ter so družbeno sprejemljive. Da se boste lahko v prihodnosti še bolje organizirali v novem delovnem okolju, smo za vas posodobili našo ponudbo: odkrijte prednosti naših proizvodov, pakiranih v novih 10-listnih zavitkih. Nudimo vam tudi razne nasvete in zanimive predoblikovane predloge etiket za čim bolj produktivno delo med štirimi stenami.

15942 povezava1 gospa RZ
domaca pisarna pohistvo

Praktični nasveti za učinkovito delo v domači pisarni

Bodite dobro organizirani tudi v času korona krize. Vedno več zaposlenih ljudi je primoranih svoje delo opravljati doma. Njim so se v zadnjem času pridružili tudi študenti in otroci v srednji in osnovni šoli. Za vse tiste, ki svoje delo opravljate iz domače pisarne, imamo nekaj koristnih, brezplačnih nasvetov.

Dodatne informacije

 

15942 etiketa na racunalniku RZ2

Odlične etikete za prijetno delo v službi

Ne glede na to, ali delate od doma ali v pisarni: najpomembnejše pri delu je, da je tudi prijetno. Tu najdete 10 predoblikovanih predlog, ki jih enostavno prenesete in natisnete na etikete. Oblikovanje in tiskanje etiket še nikoli ni bilo tako zabavno. Pojdite na naše predoblikovane predloge etiket!

Na predoblikovane predloge

 

15942 povetava3 razmisli poskrbi RZ

Ekonomsko smiselno. Ekološko dragoceno.

Zavitki s samo 10 listi so tako cenovno ugodnejši kot tudi ekološko prijaznejši, saj je vaša poraba etiket samo tolikšna, kolikor jih potrebujete. Tega ne bodo veseli samo v vašem računovodstvu, tudi okolje boste manj obremenili.

Dodatne informacije

 

Office & Home proizvodi

Etikete univerzalne 10listov pak

Označevanje, naslavljanje in organiziranje -
sedaj tudi 10 listno pakiranje

Etikete reciklirane 10listov uporaba

Okolju prijazne etikete -
sedaj tudi 10 listno pakiranje

Etikete za registratorje 10listov pak

Za stare in nove registratorje -
sedaj tudi 10 listno pakiranje